История


Още от времето на Пастьор медицината търси начини за противопоставяне на болестотворните микроорганизми и справяне с инфекциите. Неговото епохално откритите, че бацилите са причинители на повечето от познатите болести, поставя начало на търсенето на начини за предотвратяване и лечение на заразните болести.

Пастьор изобретява ваксините, а през 1929 г. Флеминг открива пеницилина, който от 1941 г. започва да се прилага като лекарствено средство.

Това е преломен момент. Откриват се и други антибиотици и науката обявява победа над заразните болести. Но само няколко десетилетия по-късно отново сме изправени пред безизходица.

Бактериите развиват резистентност към антибиотиците, а вирусите се оказват толкова изменчиви, че всяка година е необходимо да се изготвят нови ваксини. Освен това антибиотиците съвсем не са безвредни за човека – много от тях имат токсично и алергизиращо въздействие върху организма.

От друга страна замърсяването на околната среда допълнително отслабва имунната система и тя все по-често не успява да се справи с новите мутирали щамове.

Все пак съществува изход и той не е в по-високите дози антибиотици. По същото време, когато Флеминг работи над изолирането на пеницилина, в САЩ друг лекар и учен, д-р Реймънд Райф, експериментира с въздействието на слаб електрически ток върху микроорганизмите.

Всяко „живо” и „неживо” тяло притежава вълново трептение с определени параметри – честота, дължина на вълната, амплитуда и т.н.

Това отдавна е заснето доказано с Кирлияновата фотография. Всички клетки, органи или системи от органи имат своите специфични трептения. Микроорганизмите също.

Лечението на рак съвсем не е химера, доказал Роял Реймънд Райф още през 30-те години на миналия век. През 1920 г. младият американски учен открива вируса на рака, изолира го и го инжектира в 400 плъха. Всички опитни животни са заразени и впоследствие излекувани.
Райф доказва, че всяка болест може да бъде преборена, ако й бъде повлияно с определена електромагнитна честота. Той се досеща, че принципът на резонанса, който използват оперните изпълнители, за да счупят стъкло, може да бъде приложен и в борбата с близо 500 болести. Знаейки честотата на болните клетки, Райф ги облъчва и унищожава мембраните им.

Известно е, че бактериите, вирусите и паразитите имат своя собствена честота на трептение. Ако тя е известна, патогенът може да бъде унищожен като се облъчи с по-голяма амплитуда от собствената му честотна вълна. Стените на мембраните се разрушават и патогенът бързо умира, обяснил Райф. Тоест всяка болест, причинена от патоген- бактерия, вирус или гъбички, може да се излекува като той бъде унищожен и организмът отново е здрав. Предимството на Райфовото лечение е, че то не засяга нито една здрава човешка клетка, защото те функционират на различни честоти. В списъка на Райф има повече от 500 болести, които той можел да пребори. Освен рак, с генераторът може да се лекува СПИН, ревматизъм, астма, шарки, епилепсия, туберкулоза, сифилис, проказа, стрептококи и др. За да изолира вирусите Райф използвал уникален, конструиран от него микроскоп.

За лош късмет на човечеството, в този период Рокфелер с огън и меч е унищожавал всичко, което е пречило на неговите планове за създаване на мощна индустрия за производство и продажби на синтетични лекарствени средства.

Научните теории на Райф и методите му на лечение, създават проблеми за „модерната медицина” по онова време. До 1939г., почти всички изтъкнати лекари и изследователи отричат че някога са срещали Райф. В навечерието на конференция, на която трябва да се обявят резултатите от изследването на д-р Райф, неговият дарител д-р Милбанк Джонсън- бивш президент на южнокалифорнийската медицинска асоциация, е смъртоносно отровен, а документите изчезват безследно.

Д-р Райф е принуден да прекрати дейността си, защото Американската медицинска асоциация (АМА) възбужда съдебен процес срещу него и методите му на лечение. След като се запознава с постиженията му, шефът на АМА по това време Морис Фишбейн му предлага да откупи патента над изборетенията му за период от 8 години. След получения отказ Фишбейн го дава под съд. Докато тече процесът, представители на Асоциацията посещават сътрудниците на Райф. Тези, които отказват да се откажат от методите и уредите му, губят медицинските си лицензи. Нито един медицински журнал не се съгласява да публикува трудовете му.

Единственото издание, промъкнало се през цензурата е това на Института Франклин. Докато Райф дава показания, лабораториите му са опожарени.

Д-р Немес, който има копия на някои от творбите на Райф, умира при мистериозен пожар. Той унищожава и всичките му изследвания. Подобна е и съдбата на лабораторията Бърнет, която узаконява изследваниета на Райф. През 1946г. Реймънд Райф е принуден да разпродаде каквото е останало от лабораторията си в Сан Диего парче по парче. Самият Роял Райф е убит през 1971г. от “случайна” смъртоносна доза от валиум и алкохол в болницатаГросмонт.

През същата година правителството на САЩ обявява „война на рака” и започва с пълни шепи да черпи от бюджета милиарди долари!

През 80-те години на миналия век, една канадка, доктор по биология – д-р Хулда Кларк започва да изследва трептенията на живите организми. Тя също доказва, че всеки организъм има свое собствено честотно излъчване в спектър, присъщ само на него и въздействайки върху живите паразити и патогени на собствената им честота в продължение на няколко минути води до тяхната смърт.

Колкото по-примитивен е организмът, толкова по-нискочестотен е спектърът му. По-високо развитите животни излъчват по-високи честоти спектърът им е значително по-широк. С най-ниски честоти, около 100 кHz трептят гъбичките, с 300 kHz вирусите, с 400 kHz бактериите и от 450 до 900 kHz трептят червеи, тении, кърлежи, глисти, плоски червеи и различни други макропаразити. Хората трептят от 1520 до 9460 kHz.

Откритието на Райф добива признание чрез нейната работа. Според нея всички заболявания при човека, вкючително и раковите, се причиняват от инфекция. Въз основа на трудовете на Реймънд Райф тя разработва уред, наречен запер (от англ. „zap” – удрям, повалям, убивам), който може да произвежда само положително отместени правоъгълни вълни.

На принципа на биорезонанса генерираният от Запера слаб ток разрушава клетъчните мембрани и води до унищожаването на всички бактерии, вируси и гъбички (напр. кандида) в човешкия организъм, както и на многоклетъчните паразити (глисти, тения и др.). В своите изследвания и в лекарската си практика със запера, тя постига забележителни резултати в пълното излекуване на всякакви заболявания – от банални настинки, до алергии, бронхит, артрит, рак и СПИН. С това тя доказва високата ефективност на запера при разнообразни болестни състояния.