Сеанси

Всеки се стреми да води здравословен начин на живот и въпреки това се разболява. Съвременни изследвания потвърждават, че основен фактор за развитие на редица заболявания, представляват скритите паразитни инфекции. Именно затова за всеки човек е изключително важно да изчисти организма си от патогените и продуктите на тяхната жизнена дейност и да изхвърли приетите чрез храната и лекарствата токсини.

*Продължителността на един сеанс е 1 час.

ЗА ПРОФИЛАКТИКА  се провежда един сеанс на ден в течение на пет дни – цена сеанс:  15лв.; пакетна цена: 60лв.

ЗА ИЗЧИСТВАНЕ ОТ ПАТОГЕНИ сеансите  могат да се повтарят 2 – 3 пъти на ден. При цикъл от 42 сеанса – пакетна цена: 420лв.

ПРИМЕРНА СХЕМА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА СЕАНСИ

По 1 сеанс дневно – 42 дни

По 2 сеанса дневно – 21 дни

По 3 сеанса дневно – 14 дни

При необходимост, курсът може да бъде повторен.

Изключително важно при сеансите със Запера е да се приема достатъчно количество вода – 1,5-2 литра на ден. Това позволява на организма да се изчисти от освободените токсини.

В рамките на цялостната оздравителна програма съветваме да се приемат подходящи хранителни добавки на натурална основа за набавяне на необходимите витамини, минерали и биологично активни вещества.

Използването на Запера като нелекарствен метод има редица предимства пред приемането на медикаменти. На първо място се избягват страничните ефекти, алергичните реакции и интоксикирането на организма.

Прилагането му е напълно безвредно за клетките и органите на човешкото тяло. Освен че унищожава всички болестотворни причинители, той оказва тонизиращо въздействие и засилва процесите на детоксикация. Това дава възможност на тялото да изчисти не само всички паразити, но и да изхвърли приетите чрез храната и лекарствата токсини.

Разбира се, най-важният въпрос е не вреди ли тази процедура на човека. До сега не е наблюдавано никакво отражение върху кръвното налягане, нито върху активността на мисловните процеси, нито върху телесната температура. Фактът, че електромагнитните излъчвания от уреда се създават от две малки 1,5 волтови батерии буди доверие. Вашата безопасност е гарантирана също от кратката експозиция.

АПАРАТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЛЗВА ОТ:

Хора с пейсмейкъри;

Хора с трансплантирани органи;

Бременни или кърмещи жени;

Деца под 5 години.