Консултации

Корекция качеството на живот

Моята философия е приемането на факта, че човешкото здраве е най голямата ценност и разбирането на здравето като хармония на духовно, физическо , интелектуално и социално качество на живот. За да съхраним този даден ни свише дар е необходимо да направим необходимите стъпки. Нали?

За предотвратяването на здравословни проблеми и избягване на рисковите фактори е необходима ежегодна профилактика. Само така можем да защитим тялото си от болестите и да му помогнем да остане здраво години напред.

С какво мога да Ви помогна?

1 – тест с най ново поколение  квантов магнитно резонансен анализатор. Получаване на пълен анализ по 130 показатели /32 страници/за моментното състояние на всички органи и системи в тялото, както и скритите от нас процеси на ниво клетка.

2 – консултация:  теста улавя промените още в зародиш, а чрез консултацията откриваме причините за състоянието и предлагам конкретни решения:

  • Индивидуална програма за профилактика, поддържане или възстановяване  работата на клетките и създаване на условия за включване на самооздравителни процеси в тях чрез система от 100% натурални комплекси, подбрани с оглед удовлетворяване на жизнено важни потребности на организма.
  • Индивидуална програма за корекция начина на хранене, базирана на древна тибетска система, отчитаща влиянието на храната за създаване на условия в организма за развитие на болестотворни бактерии, вируси и паразити.