За нас

  “Да заповядаш на себе си е най-голямата власт”
Сенека

Чели ли сте книгата на Ричард Бах “Едно”? Тя е удивително прозрение за същността на живота и човешкото съзнание, за устройството на Всемира и това, което ни води, за необятните възможности на човешкия дух да създава своя реалност… Всички сме Едно и Всичко е Едно… И нашата многопластова същност създава реалностите от живота ни – ЕдинЕние.

Тук сме, за да бъдем щастливи и от нас зависи по какъв начин виждаме себе си, другите и света – вътре и вън от нас.

Помислете! Нашите убеждения ни настройват емоционално и с това ни водят към успех или провал в бъдещето. Всички проблеми и беди, които могат да се случат или се случват с човек – това е само следствие на неговото нежелание да приеме действителността. Всяка неприятност или кризисна ситуация в нашия живот – това е подсказване за необходимостта да се променим. Готовността ни  непрекъснато да се изменяме към по-добро, рано или късно се среща с благоприятна възможност. В този момент на избор и правилно решение в нашия живот влиза успеха.

Създадохме сайта, водени единствено от желанието си да споделим своят опит и да помогнем на колкото може повече хора, също като нас, да запазят здравето си и да подобрят качеството си на живот, да накарат нещата около тях да се случват и да погледнат живота от един по-интересен и различен ъгъл.

Казвам се Йорданка Ангелова и съм едната от жените, стоящи зад това прекрасно място. По образование съм педагог. Учих също две години в НБУ – данъчна администрация,  но осъзнах, че това не е моето призвание.

От ранна възраст животът ми поднесе много изненади – здравословни и житейски препятствия. Не случайно! Години наред търсих отговори и решения.

Натрупах опит и вяра в себе си. Научих се да използвам заложбите си по-осъзнато, да вземам правилните решения, да се вслушвам във вътрешния си глас. Вярвам, че животът ни е даден, за да се учим и усвояваме пропуснатите в миналото уроци. Живея със съзнанието, че животът ми е даден да се развивам, да се уча и да бъда полезна за другите. Правя го с любов, всеотдайност и ЕдинЕние към себе си и всички.

  • Боуен терапевт
  • Тета лечител
  • Мастер Рейки 8 степен по оригиналната система Фам Рей на Микао Усуи
  • Лечител и учител по Древни тибетски жречески практики
  • Когиталист

Винаги съм искала да бъда максимално независима, да имам свобода, най  вече свобода на избора. Да се занимавам с любимата си работа, да усвоявам нови знания, да общувам с интересни хора и да пътешествам. Помогни на другите, за да помогнеш на себе си, нима има нещо по-благородно от това?

Винаги ме е привличала идеята да съм по-близо до природата, защото загубим ли връзката с нея, започват  и здравословните проблеми, а аз съм и родена с такива.

Нали нашите деди не са се лекували със синтетични лекарства и  антибиотици? Ползвали са само даденото от природата… Така правех и аз, хранех се природосъобразно, изучавах и прилагах алтернативни методи и практики.

Но… резултатите идваха бавно, а  аз искам да живея пълноценно! Да бъда полезна на другите. Да съм свободна.Търсех отговори… Е, много от тях намерих, но не спирам да търся.

 

Здравейте, казвам се Маргарита Славкова и съм част от това прекрасно начинание наречено ЕдинЕние, в едно с природата, здравето, Вселената и самите нас!

Започнах съзряването и пътя си като такъв през 2011год. Началото ми го поставиха тибетските жречески практики за здраве, после семинарите за менталната енергия и рейки и така се поувлякох ………. Оказа се, че да помагам на хората, с това което мога и знам ми носи истинско удоволствие и радост. Знам, пътя е дълъг , но аз ходя по него с трепет, радост и желание да се развивам и да стана един истински човекопомощник за по-добро здраве и ЕдинЕние със самите себе си.

Семейството ми е консервативно и въпреки това ме подкрепяха в годините на търсене, обучение и самообучение. А към днешна дата се оказа, че малкият ми опит и желанието да се развивам, за да помагам на хората, ми донесе опитност и добри резултати като :

  • Лечител чрез древни тибетски жречески практики
  • Рейкист по оригиналната система Фам Рей на Микао Усуи
  • Боуен терапевт, а от скоро и
  • Когиталист

Какво ще ми донесе търсенето, водена от желанието да споделям знанията си и да помагам на хората, само времето ще покаже. Готова съм да посрещна предизвикателствата, но смятам, че ще е много по-успешно и приятно да го разбера с приятел до мен, ето защо се присъединих към  начинанието на Дани Ангелова – ЕдинЕние!